Friday, February 26, 2010

Panda



Aku rasa aku da mengalahkan panda kat zoo beijing sejak akhir2 ni..

->tido tak beragak nyer..11jam straight..

->makan nak yang sedap2 aje..

->buku malas nak bukak..

->otak aku menjadi slow..

->pergerakan aku agak terbatas..

->aku sudah malas nak speak loud idea2 aku..

->lemah memegang pen atau pensel

->malas menulis dengan lawa(alasan..padahal tulisan aku memang tak lawa)



ini mungkin disebabkan aku nak menghayati hari2 terakhir sebagai student undergraduate yang mana

->duit dibagi oleh kerajaan tapi rasa macam tak mau keje ngan kerajaan(teruk kan??),

->kelas hanya 2hari dalam seminggu..yup tak tipoo woo..

->penyakit nak senang aje..



hidup jadi student memang sedap..ditatang sehingga penuh ber-lemak sehingga prestasi menurun..maybe terlalu lama kot tempoh 4tahun aku belajar engineering ni..aku tak boley dok lama2 kat satu tempat..

p/s : perlukan flying kick supaya kembali segar bugar..

2 comments:

YAT said...

standard la tu, final year mmg cmtu... kna banyak motivasi... enjoy ur hari2 terakhir as undergrad..

esofagus said...

thanks YAT..
sekarang saya tengah tampar2 diri untuk menyedarkan diri..hehe