Thursday, January 28, 2010

Peel Fresh


iklan penaja
status aku kat FB : orang cakap muka aku tak segar..nak aje aku balas "kalo nak yang lebih segar, kupas la sendiri"


Tadi interbiu..result die : H-A-M-P-E-H

berasap kepala otak aku time aku kena interbiu tadi..setelah aku berkata2 selama around 3minit camtu, aku kena satu soalan..

(interview dalam english..aku takde mood nak taip dalam english)
Puan : semalam kamu tido pukul berapa?

aku : around 3.30pagi

Puan : kamu buat apa tido lambat?

aku : semalam saya ada test sampai kul 11..then, saya relax2 sat sampai kul 12.30..then, saya cari info and revise balek note lama2 pasal corrosion kat kapal

Puan : ok takpe, nanti kita(3orang interview aku..aku pulak?sorang2 kena sembur) tanya kamu pasal corrosion kat kapal..

Puan : kamu tak nak tanya saya camna saya boley tawu kamu tido lambat?

aku : camna tawu?

Puan : saya tengok muka kamu tak segar..cuba kamu tengok muka2 engineer yang saya ambik, sume muka segar2..

then, tiap2 kali aku tak boley jawab soalan, for sure aku kena paku sebab tak cukup tido la watever la..

reason:
bukannya aku saja tak cukup tido, kalo aku tido awal, camna aku nak revise pasal corrosion..takkan la aku nak pergi dengan kepala otak aku yang kosong pasal corrosion tapi tengah tepu gila dengan subjek heat transfer..kang orang tu tanya pasal corrosion, aku pi terjawab pasal energy balance on the surface..tak ke haru biru jawab nyer..

~~nevermind ESOFAGUS, ambik bende tu sebagai pengajaran~~

p/s : penangan interview selama 30minit tu telah menyebabkan aku berkabung kat atas katil dari kul 12 sampai la kul 3.30petang..DASYAT tak?

2 comments:

deusXmachina® said...

amboi2
dah macam bismillah lom sebelum minum tu
erk888

esofagus said...

haha..aku mesti la bace..minah tu tak taw la da bace ke tak..hehe