Wednesday, January 27, 2010

Aku Suka Interbiu?



Member aku budak marine, terkejut biler dapat taw aku apply interbiu dengan Boustead..mesti die cakap dalam hati, ni ape kejadah budak material apply interbiu dengan shipping company?

yup, besok aku ade interbiu Boustead(shipping company)..

this weekend, tak taw la mock interbiu atau betul2 interbiu, aku ada interbiu dengan company SBM Malaysia(shipping company ke offshore, aku tak ingat)..

And hopefully, next weekend Technic(aku tak ingat ejaan, yang aku taw company off-shore) confirm-kan panggil aku datang interbiu..



Aku bukannya tergedik-gedik melompat-lompat sume company aku nak mintak, aku saje nak rase kena interbiu banyak2 kali..rase kena interbiu iaitu : perasaan sakit perut and nak terkencing time tunggu turn interbiu Motorola time aku nak mintak internship aku takkan lupakan..so, aku nak merasa interbiu banyak2 sampai perasaan sakit perut tu da takde..


p/s : time aku kena interbiu dengan motorola dulu, aku tak boley lupa satu soalan engineer die bagi kat aku..

"kenapa bola golf ada lekuk2?"

reaksi aku : tergamam..(ni apehal company handphone tanya aku soalan pasal bola golf ni)

jawapan nyer : sebab boley pergi lagi jauh..gi bukak buku fluid mechanic..

2 comments:

MinT MeaN MeeN said...

fwen...gud luck beb!!!...semoga ilang skt perut kamu tu...hehe...b4 interview bce selawat bebyk sket...=)..add la fb ako...natelio_viva@yahoo.com.......nme azmina othman....sowie hp ako bengong!..

esofagus said...

trimas mint