Friday, July 2, 2010

Kepada perempuan itu

Terima kasih sebab dah buang masa aku..

Terima kasih sebab mainkan perasaan aku..

Terima kasih sebab text aku time aku tido & aku terpaksa membalas sms dalam keadaan separuh sedar..

Terima kasih sebab janji nak kawen dengan aku..

Terima kasih sebab buat aku terasa bangang..

Terima kasih sebab berjaya buat aku syok..walaopun aku rasa time tu, ko memang syok kat aku..

Memang aku terasa palat sangat..

And last but not least, terima kasih sebab sayang kat aku walaupon sekejap

4 comments:

Angin Selat Melaka said...

Assalamualaikum...
Aku memang suka betul dengan keindahan madahmu yang di atas itu. Terasa bagaikan aku jua pernah melaluinya...menjadi bodoh kerana perasaan suci murni...lalu membuatku tertanya2 - apakah insan yang mempermainkan sesuatu yang amat baik itu tidak mempunyai 'rasa'. Apakah dia juga me'rasai' tetapi mempunyai kekuatan untuk buat tidak peduli?...Karena - apabila hati dan perasaan kita di permain, diperbodoh, kita akan melalui suatu detik 'gelap' sebelum sampai ke tempat kita 'ok' semula...Bila kita sampai, kita tak mungkin 'ok' sebagaimana sebelum ini. Oh, dunia. Memandangkan akuk sudah singgah, izinkan ku meninggalkan buah tangan untuk tuan rumah. Sila ke:

Hapuskan Jerawat yg mnjadi punca diri dipermainkan!

Setiap sesuatu terjadi pasti ada sebabnya. Kalau sebabnya adalah kerana penampilan kita yang menjelekkan, atasilah ia sebaik mungkin. Trimas!

esofagus said...

Thanks Angin Selat Melaka :)

esofagus said...

Thanks Angin Selat Melaka :)

MinT MeaN MeeN said...

best siot leh tls btoi2 dlm blog...sure rsa lega kn...ko deserved org yg lg baik weh...dont worry be happy...=)