Thursday, March 25, 2010

Regret??


2007..

saya suka awak..tapi awak layan saya biase2 aje..

saya nakal..
awak sopan..

awak solehah..
saya kaler rambut..


2008..

saya dapat tawu awak ON ngan mamat cicak kubing mane ntoh..
kulit pipi saya naik jerawat banyak giler..
saya morale down..


2009..

awak break-up..awak cari saya..saya layan awak..
then, ex-balak awak buat drama korea pulak..nak ON balek ngan awak..
awak pulak still tak dapat lupa mamat tu..


2010..

awak tanya saya : "kalo saya suka awak kan..awak suka saya balik tak?"
saya jawab : "soal hati susah cikit nak explain"

dalam hati saya..nak aje saya cakap "sori..peluang tu datang sekali aje..i'm sorrrryyyyyyyyyy"

5 comments:

Anonymous said...

Cite sape plak ni??? Btw, nice pic. pandai cari. haha....

Nyze The PumpkinBee said...

so true!
no more next time...
^_____^

esofagus said...

to anon : cerita aku dan dia..

esofagus said...

to niza : :)

eked said...

yeahhhh...
an sng kalu tap2 owg ,ley ckp mcm ney tnpa wasa bsalah...
"sory...ako xhengen da gan kao..g mampus.."
huhuhu...