Wednesday, November 11, 2009

Pesanan Supervisor..

Ari jumaat, 6november2009..Aku dengan member2 aku pi hantar draft UGP1 a.k.a PSM1 dengan supervisor aku..then, supervisor aku tanya aku dengan tiga lagi member aku..

“What ur program on next Monday and Tuesday?”

Aku dengan dua orang lagi ok aje..sorang tu x boley join sebab die kena pi buat assignment design..so, supervisor aku cakap la yang kitaorang kena jadi fasilitator untuk budak2 form two STF..Aku pon secara automatic cakap “Yess..” sambil buat muka terlebih excited..

Then, supervisor aku listed down nama aku ngan member aku, then supervisor aku buat pesanan kat aku “please behave urself..”..die ingat aku gatal giler ke haa??aku gatal cikit2 ade la..haha

Then, sebelum ciao, supervisor aku pesan lagi..”jaga kelakuan kamu..jaga imej”..haha.

Baek Dr..saya tak lupe pesanan doctor.. 

2 comments:

MinT MeaN MeeN said...

so how's ur trip to stf??...ada best??...i noe u can behave urself well...hehe...ada dpt list calon tk??...=)

esofagus said...

aisey..lupe pulak nk story..
dorg yg dtg cini..
ok la, dapat list calon adek angkat ye la..