Thursday, June 3, 2010

2jam ke umo 22tahun

haha...thank kepada sorang kawan baek aku sebab text ayat tu ke henset aku..

sedap giler ayat tu..

apa yang aku dah achieved dalam tempoh setahun ni??dari jun 2009-jun 2010



no1..aku dapat 2x dean's list..

no2..aku dah dapat kerja..

no3..lecturer aku cakap suruh sambung masters..

no4..chelsea jadi double winner..

no5..henset baru touchscreen sebab henset lama aku jahanam..beli pakai duit sendiri..

no6..1 jilid thesis final year projek aku..

no7..dapat ramai kawan2 baru dari geng G.E.M.U.K..

no8..aku agak pro la kalo pasal 'physical' tulang belakang..

no9..dalam tempoh setahun ni, aku rase aku betul2 cuti 1+1+1+4minggu = 7minggu aje..

no10..dapat pakai slipar Croc..then tak sedap ati sebab orang cakap lambang Croc tu macam paham2 la..

no11..kak aku pregnant twin..dan aku baru tahu dalam keturunan aku ade twin, so sape kawen ngan aku ade potensi dapat twin la..



untuk besday aku,ermm...korang pandai2 la pikir nak bagi hadiah apa kat aku..

2 comments:

mohd said...

Happy Bday Buddy!
semoga panjang umur!
Semoga bertambah2 Sihat
Semoga jumpa pasangan Hidup!
Semoga cepat Kawen!
Semoga Makin Cool!
Semoga Chelsea kekal dihati!
Semoga Menjadi Engineer yang SANGAT BERJAYA!

dan paling penting..semoga lebih diberkati dan dirahmati ALLAH.. AMIn!

Keep The Blue FLAG FLYING HIGH!

esofagus said...

hehe...thanks a lot Mohd..for all the wishes..
ho yeah ho yeah

:)

Bendera biru akan terus berkibar