Tuesday, May 4, 2010

Dear F

Dear F..

I harap U peminat setia blog i..

I dah ade kat Penang sekarang..bila kte nak hang-out ni..ermm..

I text u, tapi u tak reply..Fb u pon dah berapa hari tak terusik..

U sakit ke?? kalo sakit, bagitawu la I..

frankly said, I tak tawu berapa lama I ada kat Penang..

Hari tu, U tanya I, "apa yang I expect dari relationship kita?"

I jawab "something special"

U tak paham "special??"

I jawab "sebagai BFF"

padahal I nak aje tulis sebagai "BF"



sori, lupa nak bagitawu..I memang alergik cikit dengan awek2 yang cun ni..sebab selagi I stay single, selagi tu I akan terus alergik..

bila nampak awek cun aje, terus I gatal2 nak kaco..so, I harap, U dapat jadi pengubat I la..

2 comments:

MinT MeaN MeeN said...

yun...bl lg yun...ckp biar jelas..nnt knl kn kat ako tau...=)

esofagus said...

haha..dah terang lagi bersuluh aku cakap..