Saturday, March 7, 2009

Pendrive ku masuk air



Ade orang cakap aku sengal, aku sound blek orang tu sengal..spe nak mengaku sengal kan..tapi rupe2 nyer, ke'sengal'an aku terserlah apabila aku secara tidak sengaja dan tidak berperangsangka untuk menge'check' poket sluar aku sblum merendah baju ke dalam baldi yg penuh dengan objek masem..

Aku disyaki merendam objek2 masem itu pada pukul 2.30 ptg..senang cte lepas smyang jumaat..n aku mule perasaan eh silap, perasan yg 2objek iaitu pendrive 512mb n 4gb aku berada di posisi poket kanan sisi jeans Lee Copper aku pada kul 1ptg ari sabtu..

So, skrg aku dlm proses mengering kan pendrive tu n hopefully pendrive tu ok..da le ade cte Slumdog Millionaire..tak tawu best ke x cte tu..

Ape la sengal aku ni..

4 comments:

cik kedondong said...

boleyh layan la cite slumdog tuh

esofagus said...

hehe..best cte slumdog..
klo spe kata slumdog best, org tu kne tgk cte ' city of god'..sme best

Intan Dynia said...

pendrive bsh slalu xjd apenye..
jemur jap. pastu okay.. kal0 pndrive cikai2 xtau laa... hehehe... (sh0w 0ff) xde la.. psti okayhhh. hmm. slumd0g best gak r.

esofagus said...

nasib baek pendrive da kering n ok..
fuh2, naseb baek..