Monday, March 16, 2009

New Message from +0197...



"..telipon berdering,
ring ring ring,
ku angkat ku tanya siapa.."

Geram gler aku smlm, time aku da xde kdt disebabkan poket sluar aku yang kempis, aku x mampu menepis berdoyon2 message masuk dlm hp aku..

Yang membuat kan eden lagi geram, tme aku bersepah2 kredit, xde la mane2 makhluk yg nak hantar msg..

Yg x boleh belah, ade 1 msg masuk dalam hp aku..number tu mmg aku x kenal..
die boleh tulis "salam..nie no amirul budak meka ke?" (meka=mecha=mechanical)..



WAhaha, adekah ada org cube mengorat aku..huhu..
tak malu btol aku ni, cte kt tempat publik..
eh silap, ni bukan tempat publik, tp tempat aku..so, we doing it by my own way..

please anyone, klo nk msg, tlg msg tme aku ade kdt okey..

p/s : bisnes ceramic (cbc) aku mula berkembang..aku mendapat downline iaitu akak aku..tadaaa..tq2..
spe nk penerangan pasal ceramic business club, aku boley explain cikit2..bagi aje emel kt aku..klo brani, bagi la number hp.. :)

4 comments:

Intan Dynia said...

ye lahh k0t.. ade 0rg cube meng0rat kamu... kamu kan 'hands0me' giler.... =)

esofagus said...

wahaha..thanks...

misshetrek said...

ceramic?
ex aku ade wt bnda alah tuh.,
aku xde cukup modal lg laa.
:(

esofagus said...

to misshetrek
lorr..ye ke..
xpe, ko simpan duit slow2..
ade duit ko join le
bisnes kte x boleh nk rush2..