Wednesday, August 19, 2009

Sapa suruh tanye aku soalan

yea...sapa suruh tanya aku soalan ini..actually, last week punyer kelas 'system design' sorang minah melayu group aku gagal menghadirkan diri lalu meninggalkan aku yang muke dari sudut2 tertentu ade cikit2 rupa chinese(kadang2 aje dengan bantuan efek lighting) bersama-sama tiga orang chinese..dua apek and sorang amoi..

Apek1 : Eh, esofagus..Muslim boley kawen sampai 4 kan?
Esofagus : a'ah..tapi kena adil la..
Amoi : So nanti u mau kawen berapa ramai?
aku diam jap sambil ketiga-tiga manusia ni dok ushar jerawat kat muka aku..
Esofagus : ermm..maximum 2orang..(sambil senyum2)
Apek2 : Aiyaa..u tamak la...

haha..moral of story, chinese boley kawen sorang aje..so, kalo chinese tanye, jawab nak kawen sorang aje..sebab nanti dorang jeles..

2 comments:

~najihahfaizahazaman~ said...

salam ziarah. nice blog u have. keep it up. n_n

esofagus said...

mekaseh :)