Thursday, June 18, 2009

Benda bangang


haha..sebenarnya dalam hidup aku, dah banyak benda bangang yang x patut aku buat tapi aku terbuat dengan tak sengaja..

contoh nyer, hari khamis sebelum aku start praktikal, aku singgah le carrefour seberang jaya sebab carrefour tu sebelah aje tempat praktikal aku n aku nak beli headset untuk hp aku..aku nak beli sebab nak dengar mp3 sambil bawak moto..borink kalo x dengar mp3, da le jauh gler company ngan umah aku..

aku pun singgah le satu kedai ni, ade sorang minaci heroin filem tamil jaga kat kedai tu..die tanya aku cari ape,, then aku cakap le mau cari headset utk hp xpressmusic 5610 aku..

untuk pengetahuan sesape aje, selalu nyer headset punyer output atau tempat cucuk tu ade dua saiz, 2.5mm ngan 3.5mm..aku punyer hp 2.5mm..yang best tu, sume headset yang ade kat kedai tu aku try, tarak pon boleh masuk..aku asyik cakap, xde yang 2.5mm ke..

(time ni, aku x sedar lagi)rupe2 nyer, aku da buat satu benda bangang..aku p cucuk buntut headset tu kat lubang charger aku, yang sememangnyer lagi halus n kici dari lubang headset yang sebenar-benar tiada yang benar selain yang benar..yang best tu, minaci tu cakap kat aku, "bukan yang tu ke lubang headset?"..aku yeaa2 aje mempertahankan ideologi aku yang lubang kici adalah untuk headset dan lubang besau untuk charger..

aiyoyo, am'ma..bler aku da sampai parking moto, aku terus tepuk dahi aku..sebab aku baru sedar yang aku try cucuk buntut headset kat lubang charger..sampai kiamat pon takkan boleh masuk..aduyaii...punyer la bangang..

3 comments:

Rabiatul Adawiyah said...

hahahaha bangang ah kau..hahahah..haiah!!!T___T

pZah said...

ntah bangang gak ler

esofagus said...

haha..aku x bangang, perbuatan tu yg bangang