Monday, September 21, 2009

Selamat Hari Raya


actually post ni ditujukan kepada jiran aku, yang aku x tawu mane satu..
sebab aku pada hari raya yang kedua ni, telah 'baek punyer cilok' mencilok wifi jiran aku..

mintak ampun mintak maap..

Raya ni, aktiviti xde yang luar biasa pon..

Cam semalam, a.k.a aku pi semayang sunat aidilfitri dengan baju melayu kaler sunkist aku..hehe..then, aku balek umah, saling bermaap-maapan sambil tunggu akak aku selit angpow raya..hehe..thanks my sis, walaupon aku da umo 21tahun , die bagi kat aku..rasenyer memang ni raya last aku dapat duit, sebab ikut prediction aku tahun depan aku akan graduate and aku da bekerja..tapi aku nak bagi alasan yang aku baru keja, so, maybe aku pass duit raya kat anak buah aku and parent aku aje la kot..yang len, jangan harap..haha..

malam 1syawal and 2syawal(sabtu and ahad), aku abis kan masa dengan tengok bola..ya, gua tengok bola..aku tengah game man u vs man city, walaupon aku x puas ati sebab ref delayed mase, anyway memang man u deserved menang pon..then, aku tengok my chelsea team, dapat hammered hotspur ngan 3-0..huahahaa...then, game real madrid vs xerez..ronaldo score brape bijik ntoh..ala, aku layan tengok kaka men aje..aku anti ronaldo..ade gak game len, tapi x larat nak describe..

tadi petang plak, my buddies yang same skol ngan aku time Penang Free Skol dulu sembang nak datang umah aku, tapi haram x datang..ades..xpe dude..lu da melepas makan sate and laksa penang..padan muke..wahhaha..

ok la..tu aje..otak aku kering..tak taw nak tulis gapo..erm..petang tadi, sambil tengok 'jangan lupa raya', aku dapat idea untuk another design baru untuk simulator..so, aku capai la kertas and pensel, and cepat2 sketch sebelum idea tu hilang sebab dok sebok nak layan jangan lupa lirik..

Selamat Hari Raya, maap zahir and batin..

lupa nak cakap, kat area umah aku budak battle meriam buluh and mercun ape ntoh, tapi ala2 bunga api mini la..serius smart giler bunga api mini tu

2 comments:

misshetrek said...

selamat hari raya! ;)

esofagus said...

yp..slmt hari raya..lme x dgr story??hehe