Monday, July 13, 2009

Sepetang di Queensbay Mall


Ari sabtu lepas, dengan aku bersangka baek yang cuaca baik sepanjang hari, aku pon pi la start motor kesayangan aku tu and terus blah pi Q'bay sebab aku da mengidam sangat2 nak tengok ICE AGE 3..aku blah dari umah kul 3pm sebab memang da target nak tengok kul 3.40pm punyer..

Nak dipendekkan cerita, lepas aku abis tengok dalam kul 5.20 camtu, aku terus chow pi parking motor..On da way, sempat ushar2 baju kemeja kat bulatan tengah2 Qbay, malas la nak beli kemeja, kadang2 aje aku pakai..kalo pakai selain ari isnin, nanti ade la mulut longkang kata aku perasan nak bergaya lebih..

Keluar2 aje dari pintu dekat2 ngan kfc(sebab aku nak ke parking moto) gler ujan manyak lebat..aku tunggu jap kat tepi tu, dengan anggapan yang ujan akan lame ni(aku still x budget berape lame, cume aku budget dlm kul 6.30 stop kot) aku masuk balek dalam..mule2 aku pi Newsplus, cari magazine futbol paling latest..then, aku pusing tergatal pulak singgah ade kedai kat celah mane ntoh buat sales kasut converse n everlast, aku rembat le sepasang kasut everlast(sape x penah dengar brand ni, memang x penah tengok boxing) then, kaki aku p melangkah masuk F.O.S, ade sales half price..gler ape, baju tu harga rm30 aje, tp buat half price..so aku sambar dua..

Aku keluar balek dalam kul 6.45, ujan still manyak lebat..aku lepak le kat tepi dinding..selepas agak lame giler kat citu, ade la geng rempit yang baru nak membesar lepak sebelah aku, aku malas nak layan,so aku layan bace magazine lagi bagus..Lame sangat tunggu ujan nak 100% stop(sekejap lebat, sekejap slow), kul 7.50 aku masuk balek dalam..lapar sangat..aku p cari McD..bantai spicy chicken mcdeluxe smbil lepak balek kat luar sambil tunggu ujan slow..then, aku tunggu punyer tunggu sampai borink gler..aku tunggu ujan slow(still ujan, tapi slow la), aku nekad nak gerak jugak dalam ujan..

Tunggu punyer tunggu, kul 9.15, aku redah ujan nak terus pi start moto..aku bawak moto slow da le jalan memang basah gler(memang le basah, da tengah ujan), ade lapisan2 air lagi kat atas jalan, lopak x payah cakap le..aku pulak x bawak langsung ujan(sebab ramalan cuaca aku mengatakan ari xkan ujan) memang aku tergedik2 le mengigil kesejukan atas moto..peh sejuk gler..slalu dari Q'bay ke umah aku amik masa 15minit(mengikut gaya tunggangan aku), tapi malam tu, aku sampai umah dalam 9.51pm..gler lencun aku..

p/s : aku menyesal gler x bawak keta ari tu..damn...
p/s : aku jadi sexy sat malam tu, sebab baju abis basah, so nampak susuk badan aku yang ala2 hero cerita 300..hoho


--

lepak tepi kawanan rempitan



wat a sweet 'couple'..ada apa dengan paras rupe



gler penuh bag aku



tinggi x renjis-renjis dipilis oleh lopak air

2 comments:

MinT MeaN MeeN said...

tunjuk le 6 pack kamu tu..ni katun nye..hahaha3

esofagus said...

haha..xboley, sbb pusat aku unik..
=p