Friday, August 13, 2010

Sori lama tak update

Memang betol la orang cakap..bila bekerja ni, hidup memang menjadi busy tahap gaban..

Tambahan plak aku yang buat tiga keja dalam satu masa = keja part time + student part time + supervisor final year project 5orang budak degree..

Serius letih..Tiap2 kali balik bilik, rasa nak bukak baju + pasang kipas no5 dan tido sepuas hati...

Sekarang ni keja aku kat stage DESIGN..yang mana memang kena sangat2 ngan jiwa aku yang suka Design benda walaupon kadang2 benda tu tak cukup kriteria yang diperlukan..

So terpaksa la re-do 5,6,7,8 kali..yang mana keja re-do la yang paling palat skali..yang mana idea asal kita terpaksa diubah..kadang2 sebab alasan simple aja macam kenapa pakai CIRCLE??kenapa tak pakai RECTANGULAR..

So kepada mereka di luar sana yang masih student full time, enjoy your life..pergi la jalan puas2 satu malaysia selagi belum bekerja

3 comments:

eddie dewanaga said...

selamat berpuasa bro...

hilang free time bila dah bekerja...???
welcome to the real world my friend...

Anonymous said...

yup... u are right...
n u look different now...
:D

Artech said...

Salam dan 'hai' kepada anda yg sibuk belajar mahupun bekerja. Di sini kami ingin bertanyakan anda,"adakah anda menggunakan Nuffnang Ads pada blog atau website anda ?" Tidak perlu jawab, kami sudah tahu sebab kami sudah lawati blog dan website anda. Tapi iklan sebegitu susah mendapat pulangan dan sistem yang tidak hebat.Kenapa tidak hebat? Sebab ramai yang tidak tahu apa itu Nuffnang dan iklan Nuffnang yang sekadar dapat duit apabila orang klik. Walaupun begitu, anda tidak perlu khuatir atau sia-siakan usaha anda mencipta dan membuat website atau blog kerana kami akan menolong. Di sini kami ingin memperkenalkan satu program yang sangat mudah dan ringkas serta mendapat pulangan yang lumayan. Program yang kami ingin memperkenalkan merupakan program affliate blog dan website di mana anda join, anda sebarkan link anda atau paparkan iklan spt Nuffnang,apabila orang lawat dan klik, anda akan dapat komisyen yg lebih mahal lagi berbanding Nuffnang. Bagi kami, Nuffnang sememangnya mempunyai iklan yg cantik dan kreatif. Yang dapat duit banyak daripada Nuffnang adalah pemilik website atau blog yg ramai pelawat atau sudah lama dalam bidang blogging dan webbing. Tapi bagi yg baru dan ingin dapat pulangan yg lumayan, program ini khas utk anda. Sekiranya anda menolak, sia-sia sahaja anda pos bermacam-macam berita,gambar, luahan hati, iklan, karangan dan macam-macam lagi tanpa mendapat apa-apa pun. Anda ingat klik shj akan dapat wang?? Tidak, ajak kawan atau pelawat join melalui link anda, anda dapat komisyen daripada member anda, bukan sekali tapi banyak kali apabila klik berlaku iklan pada member anda atau yang join member anda. Member di maksudkan "downline" tapi kami tidak mahu guna panggilan itu, kami suka panggil "member" atau "partner". Anda join kami, anda partner kami. Sudahkah anda faham? Kalau sudah, join kami. Tiada bayaran!!

Copy atau klik link ini http://tinyurl.com/29aktzp

Jika ingin follow dan melihat website kami, lawati http://media-seeker.com